Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 1, 2010

Pasal... New Look!

Salam,

Dalam lepas Asar, sofa ngan kabinet tv sampai.
Lepas Eiman tido kami suami isteri mula menyusun perabot...
Sayangnya belakang me masih terasa sakit kat bahagian doktor cucuk ubat bius aritu...
so tak bleh angkat perabot mcm sebelum nie...

anyway lepas pusing sini, pusing sana, hasilnya, hall kami rasa lebih warm dan cozy...
plan seterusnya cari carpet dan tukar sofa 'anai-anai' tu dgn sofa 2 seater lain. then cari my carpet idaman...

kemudian nak attack bilik belakang a.k.a. stor... buang benda tak pakai then bleh pasang mesin sauna tu... tak pasang-pasang lagi, camne la nak cepat kurus :P
my aim? 65 kilo jer...

tapi kalau kurus 60 kilo pun, me tau sure tak bleh pakai baju lama...
sebab? 'kilang makanan Eiman' sudah besarlah!

dulu, masa my hero is ZwanZwan sorang, ia hanya B.
bila hero masuk 2, jadi C.
now dah ada hero 3, dia jadi D.
jgn lepas ni dia upgrade pi E plak. :P
ada juga time nak jalan jatuh kedepan ...
muahahahhaha!


5 comments:

Hanna said...

haha!xpe lah,tu makanan baby kita..terima je la saiz dia..at least seksi..hehe..

makdara terdiva said...

hy noi..semoga terus ceria..
cup C pon cup C la..ape org kisahkan...yg pnting hepi..

Aan Andes said...

hahaha - me komen mcm tu je boleh? eh eh anyway bestla menyusu sbb mmg betul naik 2 saiz. so takdela mcm kismis je for my case lol

Nurul Aznil said...

@Hanna - mmg kena terima. nak buat breast reduction, tader budget :P

@MakDara - iya hepi. tapi part nak beli bra saiz besar yg mahal buat me tak hepi

@Aan - ada ka kismis? dalam hal ni, saiz tidak memainkan peranan berapa hasil susu... :)

Nurul said...

;) samelahh kita nil..bj lain xleyh pakai sbb b**bies dah xtra xtra..aiyaakkk..nak beli yg cun cun melampauu betul harganyaa...takperlaa..janji arshaq n eiman beshh berada di comfort zone..hahaha..

Related Posts with Thumbnails