Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, January 31, 2010

Pasal... Susu Eiman ... lagi

Salam,

Stok susu makin bertambah. Alhamdulillah...

Macam semalam even kami kluar hampir all day, balik rumah tgk dekat 27oz jugaklah yang berjaya dikumpul untuk hari tu aja! (me simpan dalam bekas plastik dadih yang muat 3oz each. so kalau ada 9 bekas... betullah my math kan?) If campur yang me perah dalam keter lagi... ? banyak tu!
Alhamdulillah...

Eiman ni mmg berlain dari Abang Ewan dia.

Ewan kalau minum susu, sampai berpeluh-peluh punyalah menikmati. 1 shot sure habis!
Si Eiman jenis lay-back, easy-going... untuk part minum susu la, tapi hal lain mmg aggresif! nak habiskan 3oz bagi Eiman sampai makan masa dekat 30 minit. Dia minum skit, skit-skit... nanti susu sejuk meraunglah sakit pewot. mujur tak selalu dia sakit pewot... Alhamdulillah.. tapi sekali kena, bergegar flat ni!


ni CONTOH bekas me guna untuk isi EBM ye
gambar dipinjam dari: http://masakan-resepi.blogspot.com

5 comments:

Aan Andes said...

banyaknya! rezeki eiman. me max pernah dpt 10oz je

Nurul Aznil said...

10oz? banyak tu.

takpa, teruskan pam-pam-pam...
selain tu makan kurma, minum air suam byk-byk... insyaAllah makin byk rezeki Zahra :D

adha said...

alhamdulillah.. seronok simpan susu

iena hamdi said...

alhamdulillah.. jeles nyer akak..

akak tak dapat nak pam banyak tuh.. last2 akak simpan ajer spectra ku itu..

mia lebih suka direct pam.. huhu tak per next baby akak akan mula dari awal mengepam.. hahaha

Nurul Aznil said...

@adha - kena bagi seronok, sbb ZwanZwan dah sound awal-awal suruh bagi susu badan. dia tanak spent duwet kat susu lembu... :P

@Kak Iena - direct lagi bagus kak. macam kata Nieza, takyah basuh byk botol... lagipun lebih mesra dgn baby gitu :)

Related Posts with Thumbnails