Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, February 18, 2010

Pasal... 2 Bulan Sudah

Salam,

La ni Eiman cukup susah nak tido lama. Dia doze off dalam 15 minit then terjaga... even me dah mandikan dia, susukan dia, burpkan dia, buka ekon semua... tension jugak kengkadang. me jegilkan mata bila dia merengek-rengek... tapi macamlah dia paham...

Dah pandai berborak. kalau me marah kat dia, dia akan buang puting dan senyum senget. Huh! perangai nak sama macam Ewan... nak buat camner kan? Adik-Abang...

Bila kami meniarapkan dia, dia akan guna tangan kiri dia tolak badan dan tetengok, dah terlentang...

ZwanZwan dan me cukup suka main game 'Surrender' dengan Eiman. It's where we hold both of his hand up, then whisper in his ear softly, "Surrender", and start to 'gigit-gigit' manja at his ears, dada, tangan, leher... Masa kami cakap surrender tu, mulut Eiman sure dah ternganga sbb dia tau, sure kena tickle-tickle... tunggulah dah ada suara, sure hingaq! :D

2 comments:

Kuacibunge said...

Aha...tu duduk berdua jer, koci ni ada danish, baru adik dia nak terlayang tidur...dia jatuhkan 'T' dia la atas simen, jerit la...dah bulat balik mata adik dia...mama ler yang tensen takleh buat kerja...Grrrr....

Nurul Aznil said...

Huwaaa... mencabar tu.
me esok-esok pun tatau la macam mana...

Related Posts with Thumbnails