Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, January 23, 2010

Pasal... Demam Lagi

Salam,

nak sgt jd superwoman... semua nak buat sendiri... me demam lagi...

nasib baik Eiman baik betul smlm. dari pagi lepas mandi dia tidur sampai pukul 1. then bangun minum dan tidur lagi... again pada pukul 4 dan tidur sampai la ZwanZwan balik.

orang kata bentan. ada kata demam susu. tatau la. yg pasti ada kelenjar bengkak kat ketiak...

padan muka! berlagak super lagi. nak mop lantai lah! rearrange furniture lah!

la laa laaa...

now demam dah kebas tapi kelenjar masih bengkak. sambil ber-blogging sambil kemas beg nak balik melaka ni... :P

esok 40 hari pantang dah... er... can i call it PANTANG? :P

2 comments:

zealvia said...

dulu zea pon bengkak kat ketiak tp mak bidan yg jaga masa zea masa tu soh tido kepit ketiak tu takyah ler kepit beno tutup gitu takleh kepak ke atas..so far tak bengkak dah. cuba lah mana tau surut bengkak tu.

Nurul Aznil said...

Makasih atas tips tu...
nnt me cuba.

bijik ni, kejap surut, kejap besar... bila rilek dia surutlah. mcm mlm td balik dr melaka, me basuh baju, basuh pinggan mangkuk, besar balik...

mcm-mcm lah...

Related Posts with Thumbnails