Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, December 4, 2009

Pasal... WTF?! Tak LULUS?!!!

Salam,

Seperti yang telah dipukul canang sebelum nie, paling awal me akan kena potong pewot adalah 14hb nie. Unless Abang Chik nak kluar awal la.. :P

Then entry me yang nie bgtau tarikh exam OUM untuk bebudak DECE...

Now, just received a call from OUM saying that Dekan tak luluskan my application, simply because I only submitted surat from clinic saying that I'm pregnant with my EDD. (EDD ni EDD dulu, sebelum nak kena potong pewot).

Me tanya la, "eh husband saya tak bagi salinan buku pink goverment tu ke?"
She replied, "Tak."

So, dengan garangnya me tepon ZwanZwan. ZwanZwan kata, budak kat kaunter tu yang kata tak payah salinan report tu. bagi surat jer... WTF!!!

Pengurusan yang f**k up, student yang kena?! Product knowledge among staff kurang, communication mess up, last minit student yang kena punish? WTF lagi sekali!!!

Maka, terpaksalah ZwanZwan lari dari opis satgi dan bawa me pi klinik Nor Hajar minta surat kompomkan yang me ni ngandung... since Damansara Damai totop arinie... Dr Kamal tader...

Lepas ni, semua mak nenek pages dalam buku pink tu me nak submit. Budak kaunter tu kata tak payah, dengarlah suara Mak Bulan meninggi kat OUM tu. Masuk ni dah 3 kali me kena main. Ingat seronok ke jalan tengah panas, parking jauh, membawa pewot yang menggunung ngadap muka ketat budak kaunter OUM tu? Aku dulu pun kena dera jaga front desk jugak, bleh jer senyum... budusssss!

Fuuuuuuuuuuuuuuuu... kena cari Magnum Almond to cool down nie.... fuuuuuu...


2 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

sian kak aznil..sabar yer..

adha said...

kesian ko...
sabar2.. mkn eskrem dulu sebelum abg chik kuar

Related Posts with Thumbnails