Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, October 12, 2009

Pasal... Hari Sabtu Punya Citer

Salam,

Balik kerja Jumaat, lepak rumah jer. La ni kami suam-isteri dah kurang layan TV. sorang ngadap PC, sorang ngadap laptop. Layan FB memasing... Berkebun... :P

Then MIL tepon minta mai rumah dia, teman FIL pi ambik lemang utk lauk befday party SIL. Dekat tgh malam jugak la ZwanZwan balik...

Esok pagi, bangun kutip-kutip baju, MIL tepon... minta pi rumah dia untuk ambik barang hanto rumah SIL. Gerak ZwanZwan... liat la plak nak bangun... Me sambung basuh baju... Pukul 9 MIL called, pukul 10++ baru kami sampai rumah dia.

Tetgk, FIL dan pi rumah SIL dah... kui kui kui... So menonong kami pergi rumah SIL kat Saujana Utama tu.

Me watak tambahan jer, nolong apa yang patut... Then lepas mandi dan solat, salin baju elok skit turun bawah nyibukkan diri...

Pukul 4++ gerak pi Ayer Panas plak. Housemate rumah sewa kat Sentul Timur buat rumah terbuka. Lama giler tak jumpa, last dalam 7 tahun lepas kot utk buka posa. Time tu depa semua dah kawin, ngadung... me jer bujang lagi...

Macam-macam citer kluar. Dari kisah masak, berebut sofa, buang baju housemate yg cabut lari tak bayar sewa ke kisah kawin, ngandung semua... dan sudah tentu citer badan capa naik giler-giler, bab nak kenen anak si polan dengan si polan... Seronok giler! Sayang ZwanZwan tak bawa camera dia snap gambo. Bebudak ni pun tak reti-reti nak email gambo la plak... adeh!

Lepas Isyak baru balik... penat giler... eheh...

Bulan Syawal dah nak abih dah, kami masih tak berkesempatan nak ajak kengkawan mai rumah makan laksa... ke korang pun dah tak kisah dan tak kebuloq nak makan laksa me? :P

3 comments:

Ika Iskandar said...

Ha,kite jumpa awak disini...hehe...salam kenal nurul...

kabussenja said...

cik noi, klu dijemput ape salahnya...

Aan Andes said...

Haha me kebuloq nak laksa tattyyy! Tapi takpala..takyah susah2..can do later2 :D

Related Posts with Thumbnails