Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, September 1, 2009

Pasal... Flaws

Salam,

Akhirnya jumpa jugak flaws Cornflakes dari Marikh tu...
Dia lepas 4-5 hari akan tak rangup dah... SEDIHNYA.
Atas cadangan Farhan, adikku yang mmg terrer bab-bab rasa-merasa-kritik-mengkritik ni, dia suruh tambah beberapa lagi bebahan agar CdM ni jadi macam powerbar.

So pada mereka yang dah order, harap tak terkejutlah bila ngap CdM ada 1-2 bahan yang tak ada dalam sample.

Er... by right korang dpt lebih maaa... takan nak marah kot? :P

Maaf sesangat!!! Tapi kot ada nak kensel oder, saya tak marah la... saya paham... uhuk uhuk uhuk!~

2 comments:

mar!ahaf!z said...

order me ada dpt kan.. hai tak sbr nak ngap kuih raya, byk me request nak awal, sebab nak makan sendirik..hehe

Nurul Aznil said...

@maria - dapat! kami akan hantar dalam Isnin ni paling lamba, insyaAllah...

tapi maria tak alergik dgn cranberries ngan kuaci kan? tu bahan tambahan dalam kuih ni :P

Related Posts with Thumbnails