Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, September 1, 2009

Pasal... Bergejolak!

Salam,

Seriusly, Baby-Chan punya movement didalam sangatlah aktif! Kalau tgh kusyuk buat kerja bleh terkejut me dibuatnya.

Tak macam Ewan, Baby-Chan ni aktif...

Imagine... gene olahragawan Babahnya... gene gedik-gedik Ibunya... huwa! cabaran yang hebat bakal menjelma. Mungkin kami suami isteri akan letih skit la berbanding time Ewan tapi we know it's gonna be FUN! FUN! FUN!

Cakap pasal fun, smlm buka posa kat rumah MIL. me buat la kuih tako... masa berbuka tgk my MIL makan 2-3 bekas.... PEH! rasa seronok sgt... kui kui kui...

5 comments:

mar!ahaf!z said...

enjoy those kicks n punches :)

Aan Andes said...

Wahh activenya baby Tatty! Tatty dah tau jantina ke belum?

Nurul Aznil said...

@maria - sedang! hehehehe

@aan - ramai org kata girl. doktor kata nampak macam boy... entah la

adha said...

wahhh aktifnye.. hehehehe

** adoi sedap kuih tako sejuk3.. aku tak buat la.. tak lrat nk abiskan.. byk sgt.. hahahah

Cik Puan Laili Roosemarina said...

hee.
tinGat time preGnen.
my babe pon aktif Gak la hai.
kalo dia tendanG tu,
kira nGan kami2 pon Gerak skali.

everytime nurse check heartbeat dia,
nurse akan ckp 'aktif ye'.

kalo kat skool,
setiap kali ada Guna mikrofon,
mcm time perhimpunan ka,
mesti dia aktif.
tekejut kot..
hehe.

happy preGnancy, kak tatty..

Related Posts with Thumbnails