Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, September 6, 2009

Pasal... Buka Posa Terato - KGPA

Salam,

Sampai dalam pukul 7 gitu... then nampak Sarip & Fariza sampai. Then nampak auditor kita, encik Siluman hencem berbaju melayu kelabu.

Orang ramai giler! Semua berebut ambik makanan. Then kami gerak ke meja depan dan bayar duit. On the way ke meja kami, me grap rojak buah...

Dapat meja kat khemah sebelah tempat grill kambing...
Tak seronoknya, adaka nama atas meja tu depa letak ENCIK AZNIL. dah bgtau dah budak tu, "ni Aznil perempuan. Bukan Macam-macam Aznil"... Duuuuuuh~

Yang mai 8 org jer so kira just nice la. Cuma tempat ramai giler orang!!!

Then minuman sampai, dan since tak sempat ambik makanan lain, me buka posa n gan rojak jer.. then me ngap nasi ZwanZwan. Then ambik tempura, nugget, kerabu mangga, laksa penang, popia...

Lepas tu ngap ikan goreng ZwanZwan, ngendeng air asam Fariza, minta Imran ambikkan me eskrem, selamba badak minum air bandung sapa tah... Then another eskrem, then mee kari, then kamibing Fahmi skit, then ketam skit, then air lemon tea, then kek Fariza... Er tu jer kot... Oh, cempedak goerng Ili, sate Fariza... on the way balik, me ambik tempura 1... rugi tak ambik kuih yang terletak kat pintu kluar... hahahhaha...

Gerak balik dlm pukul 10 gitu... then lepak PappaRich kat 3 2 square... layan white kopi ngan fries... ujan turun lebat dlm nak pukul 2 then kami balik... sampai rumah mandi then Zzzzz...

Bangun lambat trus cuci toilet, kemas baju lama masuk kotak, baju tak pakai gi buang, kluarkan baju ngandung Khemah, spring clean bilik tidur... lipat dan susun balik bebaju dan towel. So now lemari besar kat bilik tgh ada ruang lagi utk beli MORE CADAR YAHOOOOO!!!! my target, cadar single utk katil Baby-Chan.

Satgi nak pi Giant or Tesco beli bekas nak isi kuih. Lepas ni tertunggus lumus buat CdM. Kena hantar dlm awal minggu ni sbb kalau hantar awal, akan secara tak langsung bagi masa utk prospect customers utk order KALAU depa tertarik tgk kawan depa yg dah dpt order...

Lepas tu nak try buat my old-time favorite raya cookie, Biskut Denmark. last makan masa sekolah menengah rendah... lama kan? adalah dalam empat ratus tujuh puluh tiga tahun lepas... muahahahhahhah!

So review KGPA punya ramadhan buffet? 3 out of 5 sbb makanan abih depa tak top-up! Meja depa tambah tapi makanan tak tambah. beside, depa salah letak label. patut mee kari depa letak mee rebus.

6 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

amboi kak aznil..bnyk nyer makan..mkn utk Baby Chan sekali ea???hehehe

Nurul Aznil said...

Ko ni Adam. Baby-Chan yang makan. akak tolong kunyahkan jer... :P

mar!ahaf!z said...

tatty byk cadar, meh kasi me sket.. ni asik ulang2 tu je sampai lusuh..
baru ni je beli 2 cadar baru.. utk tukar2.. cadar anak pun ada 1 je.. muahaha, lom tukar sejak beli..

Aan Andes said...

Laa ye ke tak topup? Ishh tak sangka kgpa pun keji. Anyway arrays of food mcm sedapppp gilerrr.

Jom jom buat kuih tatty. Me ni berangan2 nak buat, tapi tak start2 lagi hehe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

sedap ke mkn kat kgpa kak?mcm murah je buffet die

btw,salam kenal:)

Nurul Aznil said...

@Maria - ala cadar saya murah-murah jer... nnt ada sales bleh la beli lagi. me suka beli kat Sunshine Penang. murah :P

@Aan - makanan KGPA sedap tapi tu la, kuantiti skit...

@d.a.m.i.q.u.l.a. - sedap! tapi bagi saya agak mahal la... :P

Related Posts with Thumbnails