Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, September 5, 2009

Pasal... Al-Baraka

Salam,

Kami tak popular... tak byk jemputan buka posa pun...
Tapi smlm mujur ada Kamal dari MEDIU ajak join depa buka posa...

Al-Baraka kat Cyber... dekat-dekat bangunan nama Domain. Makanan timur tengah gitu...

Kami sampai dalam 10 minit lewat... bebudak dah ditengah xtvt makan depa...
Nampak Dato' K & wife, Kamal + wife, Shah + tunangnya, Sha + hubby + son, Ikhwan, Izhar, Rizal, Atul, Kak Pah, Yda, 2 staff baru, 1 staff baru + wife... er ada yg tertinggal ke? :P

Menu? nasi briyani, kari kambing dgn kambing meatball, 2 jenis sup, kari ayam, salad ala fattosh tapi tader spice jer :P, sayur apatah yg dibakar, popia tader sos nak cicah, makaroni dgn tomato extra kembang, manisan, cili padi ngan halia... air 2 jenis sejuk... tang ngan lemon... teh and kopi...

harga? RM25 per head...

rating? saya bagi 3 out of 5

3 comments:

mrsjaddo said...

sis tatty,

saya pun dh ke sana 2 minggu lepas.tambahan - ramai foreigner,kan?student mmu kot...

Nurul Aznil said...

MMU ke? tapi mmg rasa mcm bukan kat malaysia la... hehehe...

kamal said...

wah.. aku kah yang mengajak itu?

Related Posts with Thumbnails