Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, September 14, 2009

Pasal... Anak Babah!!!

Salam,

Sesapa yang kenal ZwanZwan akan tau perangai dia camner... selamba badak jer... Iyerlah kalau tidak, takanlah dia digelar Kambing Jantan oleh warden asrama dia dulu...

Nampaknya anak dia dalam pewot ni, perangai adalah lebih kurang sama...

Aritu scan, TUDIA dia tunjuk 'anu' dia... i mean TUDIA!!!

beginilah lebih kurang hasil scan aritu... DASAT kan? :P
gambo dipinjam dari: http://www.in-gender.com/cs/forums/t/31080.aspx

Memang anak Babah la ni...

4 comments:

mar!ahaf!z said...

:D cantik position..

adha said...

huwaaaaaaaaaahhh boboy jugak....

** aku tak penah paham gmbr scan bb cam nih... hahahha

Nurul Aznil said...

@Maria - hahahahaha... tak senonoh betul budak tu...

@Adha - takpe... bukan semua nampak macam make sense pun... doktor explain, kita angguk jer la... :P

irasilver said...

tu diaaaaaaaaaa...! Heee! It's a boi!

Related Posts with Thumbnails