Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, August 26, 2009

Pasal... Gath Buka Puasa

Salam,

Last year buat kat Tupai-tupai utk bebudak Terato. This year malas sbb... hm... tapi tetiba teringin lap lak nak buat lagi... mana ye yg best tapi murah?

Org opis ZwanZwan pun nak buat... ZwanZwan cadang Shah Alam jer la...

Apa yg me teringin nak makan ye...? so far nothing la... hm... hm...

Tapi kat Rahsia dulu besh sgt. tolak insiden salah letak sirap gula melaka dalam laksa la... seriusly mei ngat tu otak udang OK, hitam jer kalernya! hahahaha...

Tak ingat sapa tanya me...

"Tatty, laksa dia OK ke?"
me, "OK la! tapi manis sikit la..."
dah letak syrup, manis la kan? hahhahaha...

ada cadangan tempat best tapi murah? merah macam max RM30 per head...

3 comments:

akutaktahu said...

Kelana Central, Kelana Jaya, Bufet makanan China Muslim dan Arab RM 35++, solat maghrib, isya' dan tarawikh sekali

Aan Andes said...

Kalau FMI again mcm mana? hehehe. Kalau kena tarikh this year me thinking nak join :D

Nurul Aznil said...

@akutaktahu - iya ke? manarik tu! makasih bagi idea

@Aan - FMI ke? situ sedap tapi lauk abih depa tak top-up... susah skit sbb Bob makan banyak :P

Related Posts with Thumbnails