Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, August 6, 2009

Pasal... Fleksiblenya!

Salam,

Korang bleh masuk opis pukul berapa pun... 9!? 10!? 11!? malah pukul 12!

Korang bleh lunch bebila pun... 12!? 1!? 2!? 3!?

Korang bleh lunch selama mana pun... 10 minit!? 30 minit!? 2 jam!? No hal!

Korang bleh balik pukul berapa pun... 3!? 4!? 5?! Nak stay sampai lebam pun bleh!
Janji kerja yg diperuntukkan kepada korang siap!

Rasa-rasanya seronok tak kalau kerja kat opis macam ni?

For me tak seronok... Sbb ...

Sampai awal, pukul 9, pintu opis tutup lagi...
Nak lunch ikut suka tak bleh sbb kena tunggu ZwanZwan...
Nak lunch lebih pun tak bleh sbb lunch hour opis ZwanZwan sejam jer...
Nak balik awal pun tak bleh sbb balik hour opis ZwanZwan pukul 6...
Paling tak besh... tader PC!!!! sangap dooooh!
Hari-hari ngadap paperwork, paperwork, paperwork!

Tak kisah la, janji ada kerja kan? Muahahhahhahah!

4 comments:

Me and life's mystery~ said...

Ofis saya, dalam sebulan - boleh sefleksible ini 2-3 kali, lain-lain hari kena skema aa...

Tapi sungguh kasihan tidak ada PC, apa yg kak tatty buat di masa terluang?

mar!ahaf!z said...

dpt kerja dah? katner?

Aan Andes said...

Wahh kat mana ni Tatty? Dekat ngan zwan2 ke? Me suka tempat mcm ni..sebab nnt ada baby senang hehe. Tapi sangap jugak takde pc ni wawawa

Nurul Aznil said...

@Me and life's mystery~ -> opis ni hari-hari tapi mmg sangap tader pc. masa terluang? baca buku citer bercakap dengan jin :D

@maria - temp jer kat opis di menara amcorp

@Aan - opis saya terletak dalam ZwanZwan ke opisnya. tapi tak lama kerja situ. me temp jer...

Related Posts with Thumbnails