Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, August 1, 2009

Pasal... Cornflake Dari Marikh

Salam,

Pada yg nak beli kuih terpeleot saya utk raya nnt, sabaq ye... Ada masalah KEMALASAN melanda.

Tapi saya janji akan buat dan edarkan sample dalam paling lambat seminggu sebelum posa.

Bleh oder dan saya akan mula hantaq kuih tu dalam 2 minggu sebelum raya sbb... sbb...

Sbb saya tak pernah simpan kuih tu lama dari 3-4 minggu (sbb semua akan abih cepat) so tak tau berapa lama bleh tahan. tanak la korang beli simpan, esok raya tgk berkulat... tak baik berniaga camtu tau...

so nama kuih tu adalah Cornflake Dari Marikh. Jangan tanya pasai apa marikh tu. tu Ewan yang pilih... :P

1 comment:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

pergh..nama smpai melampaui batas angkasa raya...

Related Posts with Thumbnails