Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, July 22, 2009

Pasal... Harry Potter

Salam,

Aritu, buat perkara jahat dgn ZwanZwan. Pi tgk wayang waktu lunch break Jumaat. isk isk isk...

anyway... the half blood prince ni for me KURENG skit la dari yang sebelumnya. tak byk aksi. lebih kepada capa syok kat capa, capa kiss capa... BOSAN!

tapi gempak part tgk betapa berbakatnya Snape dalam bidang potion tu. Dia cipta cara dan formula sendiri, cipta spell sendiri... mmg bagus lah!

so... pada yang mmg peminat mati keras harry potter ni, korang memang kena tgk la... pada yang saja-saja suka tak tgk citer dari mula, tak payah la... baik simpan duit buat beli kuih raya saya! HAHAHAHHAHAHHAHAHA


3 comments:

irasilver said...

a must watch movie! Kena tunggu abis pantang la ni... :(

Anyway thanks for ur komen! Salin mana? Tau ke tempat kita bersalin tu? Cek up mana?

Nurul Aznil said...

habis pantang bleh sambar CD lanun trus? bleh tgk ngan Miki, Marissa + yr hubby sekali.

tak tau nak beranak kat mana. ikut hati nak melaka lagi, special skit layanan, diskaun pun dpt :p

dari mula tau ngandung mmg pi Dr.Kamal tu. jumpa pakar trus senang dr doktor biasa. pakar lebih memahami. selain tu check up kat klinik desa dekat rumah my mum dan sepital melaka. 3 sekali gus... hehehhe

irasilver said...

oh ya ke! mmg jumpa dr kamal.. free nnt leh dtg umah.. :) dah dekat tu!

kita pun mmg ngan dia dr zaman wat rawatan kesuburan, cyst & pregnant sampai la banak mmg situ je. Penah gak masa mik gi PPUM cek up tapi hehehe banak tetiba takut lak cz situ kan hubby takleh masuk..

Related Posts with Thumbnails