Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, May 3, 2009

Pasal... Abang Nor Bertunang

Salam,

Khamis ambik half day. Selsema tak surut lagi. Sampai la ni. ubat pun bukan bleh makan sgt. Demmm... Jumaat malam jemput adik beradik; Tok Baseah, Pak Long Pe'e, Syafiq, Tok Njang and Tok Njang, Mak Tam, Pak Tam, Liana, Arip, Qistina, Qayum, Mak Lang, Pak Lang, Mak Ngah, Ita kat tol Jalan Duta. Then proceed pi Sg Besi makan then pi Serdang Raya hantaq depa pi rumah Paman Ya. Gubah hantaran, bakul buah then lepas midninght balik rumah kami.

Sabtu paginya, pergi ambil kek then pi balik ke Serdang Raya. Sarapan then gerak ke Semenyih. Selesai majlis balik Serdang balik, lepak sampai pukul 3 then 2 keter gerak balik Penang. Tinggal Bang Nor ngan family Mak Tam. Tapi since me mmg tak tertahan penat, kami pun balik.
Sampai rumah makan then tido... (lately mmg cepat penat sgt. Demmm) Petang dpt call dari Mak Tam kata depa nak pi jalan-jalan naik LRT bawa bebudak 2 orang tu. Kalau me penat takyah la pi. Rasa kesian plak kat depa tak d pt layan elok-elok... BAD NIECE!!!

Arini, tadi jer baru masak, asam pedas ikan sardin tin jer. Tak pedas pun. Demmm... Sebelum tu, sarapan ZwanZwan belikan kat Pasar Tani Mega beserta 4 biji mangga muda yang dijual dgn harga RM1.25 sen sebiji! Lagi mahal dari mangga madu. Mmg akak tu cekik darah. Kalau rezeki tak bertambah, harap awak dapat munasabah diri ye akak!


Now tgh update blog. Blog lagi satu tgk lah... Rabu ni baru update kot. Bila nak buka to public? Bagi saya lagi 6 minggu bleh? Kita kena MANTOOOOP kan yang ada dulu :P


Aniwei.. Selamat Bertunang ADAM dan NADIRAH. Korang make a lovely couple.
Cuma saya tak puas hati kenapa majlis korang dipilih pada bulan genting begitu. Demmm! Tanak ketinggalan another cousin wedding lagi... tak syoknya! Takpa, akan ku cuba jua menyemakkan diri walaupun terpaksa naik wheelchair! Saya kan orang kuat kenduri :P

3 comments:

Nieza Ishak said...

apa2 pun jaga diri baik2 ..
banyakkan rehat ...
doa banyak2 ... insyaallah ...

maria said...

tatty wat blog lg 1?
maria pun cepat je penat dr awal aritu.. dulu takat dari jalan berejam2 takde hal.. skrg ni baru je jalan / wat keje sket, dah pening.. terbaring..

Nurul Aznil said...

@nieza - mmg byk rehat la ni. pantang ada change jer selepek atas sofa, atas katil :P

@maria - aah ada lagi 1 blog. nak wat camner, awak membawa seseorang, mustilah penat :D

Related Posts with Thumbnails