Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, May 23, 2009

Pasal... Lama Hilang

Salam,

Hm, lama hilang. Ponteng kerja. EL, MC... Masuk wad.

Tak tahan, tak tahan. Dulu time Ewan, me kuat! Dulu time Ewan me OK!
Tapi lepas Ewan tak ada, dah diambil balik, me rasa malas dah nak tempuh lawak paralaks slaptik ni semula...

Cukup lah! Ikut akal yang separuh waras kerana kena dugaan ni, mmg tanak dah lepas ni. Ambik anak angkat jer la...

Tak tahan, tak suka, tak sanggup...

Uuurgh! Don't try to say sabar what-cha-ma-call another BULLSHIT semua. Put yourself in my own shoe. Bak kata JLo, You can't walk a mile in this shoes...

BTW, lost about 4 kilos now. :P

11 comments:

Nisa Shari said...

salam...
kita pon da lm ilang...br skang lega n x bz...

neway, selamat menjalani hari2 indah yea....

bubbai...

Noy said...

its definitely not easy being u..ur indeed a very brave and courageous lady..all the very very best to u and azwan....From noy and izad

Nieza Ishak said...

sabar sket jerk aznieee ...

lepas 9bulan .. honeymoon cukup2 hikhikhik .. dugaan utk jadik ibu mmg besar ....

nieza pun cam you gak .. mabuk smp 9bulan .. telannn jerk la segala kepayahan ...insyaallah bersalin esok senang .. aminnnnnnn

good luck, take care ...

mama idzareef said...

salam kenal...

blackpurple @ jowopinter said...

Semoga Tuhan terus memberi kamu kekuatan.... Ameen.

irasilver said...

Dear Nurul,

Look at the positive side, betapa senang u mengandung.. Alhamdulillah! Got the news from kn! Congrats to u jgn stress k! Biasa la kejap jekkk!!! (i know komen ni tak membantu apa apa tapi nak komen jugak!)

Azimah@Melati said...

enjoy the moment..huhuhu harus kene marah nieh.......

mommy anis said...

ya laaa shin....semoga diberi kekuatan....

oMMy fiRuz said...

gud luck 2 u aznie..

mas said...

slm nurul...
mas doakn tabah n kuat semangat k...
insyllh...
dulu masa ngn Ewan...nurul kuat kn...
so...
ni msti Ewan nk mama dia tabah cam dulu juga..
Ewan akan doakn mama dia sihat selalu k...

maria said...

babe, me pun lembik lagik dari 1st pregnancy.. taktau la nape..

but apa yg u lalui mmg teruk lg dari i.. cant imagine kalau i ditempat u. mesti nak benti keje, tido je..
pastu hubby xde, sure MEROYAN tahap dewa..

pity u..

Related Posts with Thumbnails