Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 29, 2009

Pasal... Kena Tag | Del Lagi!

Soalan-soalannya adalah:

Upload gambar yang anda gemari dan jawab soalan di bawah:

Kenapa anda suka dengan gambar ni? Apa yang best dengan gambar nh?
Ni gambar masa pi taman rama-rama kat ayer keroh. Ewan baru 4 bulan. Seronok dia naik carrier tu. lagipun cannot see my dabel chin obius sgt.

Bila kali terakhir makan pizza?

Lama tak makan, pangkah pizza sekarang ni. tatau kenapa...

Lagu terakhir yang anda dengar?

tader la akhir tgh layan vivaldi jer...

Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

entah la...

Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan apa?
Tatty Teddy, not that I am tatty :p

Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang yang anda tag! Tag 6 orang.

Siapa no 1 pada anda?
Hubby

Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
Mr Comot!

Kata sesuatu berkenaan orang no 5..
Dia rajin giler Tag me!

Bagaimana dengan orang no 4?
She's shoooo sweeet! And her little boy is well behave!

Siapa orang no 2?
Opismate yg me dok jahanamkan otak suci murninya

Bagi pesanan pada orang no 6.
Cikidong Deng, bila mau belanja makan dong deng?

3 comments:

Aan Andes said...

Hehe me pun nak kena cari gamba me yg takde double chin ni :D

Nisa Shari said...

salam..

ai kenot la jwb...

dah 2 kali kena tag mende yg same....

pass...! hehehe

shi3la said...

oooo...patutt sukerr gambor tuhh...nampakk ko ponn cunn gilerrr...kalau tak pegang anak sure org kater anak dara tuhhh...

Related Posts with Thumbnails