Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 23, 2009

Pasal... XTVT Giler Ujung Minggu

Salam,

Semalam, lepas sarapan kat Pasar Tani Mega Shah Alam... kami menonong ke PD. Shopping bebaju murah giler, makan nasi campur sedap, lepak tepi pantai, romantic stroll along the hot burning beach :P, makan bihun sup, cucur udang, popia goreng... then singgah Bayu Beach Resort jumpa Mama. Teman befday boy mandi laut, mandi kolam... ambik gambo senja... then balik.

Hahahhaha...

5 comments:

Bimbo said...

beb..gi pd asal tak singgah seremban jumpa wa?hehehe.mcm la ko ada no henpon ku kan?ehehe. eh dvd JM udah sampei blom ? should be smpai hari sabtu or arini.check ur postbox k ?

kabussenja said...

Wahh... xtvt full, gambo satu pun xde... hehehe...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

huh..turunPD tak bgtahu pun...

p.s: HAPPY BIRTHDAY TO MR AZWAN... ;p

Nurul Aznil said...

@Bim => ohohooo... kalau dah susut badan ni dalam 4-5 kilo, kita jumpa ye... now baru 1 kilo. mcm tak caya jer :)
CD tu nnt minta adik-adik meja depan check. makasih...

@kabusseja => gambonya ada, tapi semua gambo pemandangan yg ZwanZwan snap.

@Adam => eh, awak ada kat rumah ke time tu? ingatkan cuti lagi. maaf la dik, akak lupa. ingat makan jer time tu...

Nisa Shari said...

best nye....lama dh x pi pantai....esp PD....

mana gambarrrr?.....;p

Related Posts with Thumbnails