Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, March 29, 2009

Pasal... Tag | Mummy Nisa - Gambar 6 - 6

Salam,

Rules

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.

3. Go to the 6th picture in that folder.

4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Ni gambar keenam dari folder keenam dalam desktop yang ZwanZwan beli utk me. supaya me senang buat tugasan... tak kacau laptop dia dah :P
Ni dari Majalah Ujang 3-4 keluaran lepas. ZwanZwan scaned page ni utk pass ke memember opis dia, TERMASUK Mr Jamal, bos dia... hehehehe

Anda dialu-alukan utk copy paste and save gambar ini utk kegunaan anda dimasa depan :P

Me nak tag ZwanZwan, Fauzie jer...

2 comments:

Noy said...

i like..true true...tu belum masuk kawan yg sanggu makan kawan demi bodek boss..this kind of ppl shud eat shit..

Nisa Shari said...

orait..nk kopipes jugak la..utk kegunaan di ms hadpn.....

Related Posts with Thumbnails