Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 25, 2009

Pasal... Qalasss...

Salam...

Maka... selesailah sambutan befday ke 30 ZwanZwan dgn acara makan-makan smlm. Menu biasa-biasa jer... mula dgn bruschetta ala pizza, laksa penang, eskrem, buah, air anggur dan american chocolate cake bentuk beruang.

Jemputnya ramai, tapi adalah beberapa org poyosss so byk makanan lebih. Maka kami bertindak menapau laksa dan kek utk para tetamu. Pewot kenyang, balik berbekal lagi...

Anyway... Hadiah utk ZwanZwan tahun ni tak segempak last year, just kemeja kerja warna hitam. then ingat nak belikan seluar slack, tapi budget lari, so belikan seluar katok/boxer jer. Cukuplah sepasang, kan? hahhahaha...

Harap ZwanZwan hepi dgn xtvt dan hadiah-hadiah yg telah berlansung dan diterima... Trip ke Kapas, makan-makan, then makan-makan lagi, sandal, makan-makan lagi lagi, another makan-makan lagi...

Qalasss...

*gambar nnt saya upkan.

3 comments:

mas said...

slm me..
ala mas xdpt american choc kek ke..
sdpnya...
xpe...psl teringin nk mkn kek..
siap kirim member li cup cake td ni tau...
hehehe...

wah ruginya xdtg ek..siap dpt tapau lg...huhu...
nk tggu pic k...

maria said...

bestnye dpt wife cam tatty.. ahaks.. siap ada trip..

im sure azwan hepi nye..

Nurul Aznil said...

@mas => ala sori la... kalau rumah kami besar mmg ramai nak panggil datang. sori dear...
gambar masih menunggu ZwanZwan upload.

@maria => tak bleh hepikan dia dgn anak buat masa sekarang, hepi kan dgn benda-benda ni jer la ... :P

Related Posts with Thumbnails