Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 25, 2009

Pasal... Majlis Perpisahan Untuk ME?!

Salam,

Macam nak luruh jantung masa SOT teopn tanya, "KO nak berhenti kerja ke Nil?"

I was like, "Ha... kenapa..?" dgn nada malas...

"Tu kat email. Ahkak ko hantar".

"What? HAH!"

Silalah lihat dibawah...
Lawak!
Tapi panik la jugak.
Ingatkan me kena buang kerja without my knowledge...
Turned out Yzma TER-drag and drop my name kat subject punya kolem.


Hm... What do you think?

7 comments:

maria said...

hehe, camne dlm byk2 nama, nama u plak naik ni..hehe

Noy said...

isnt that a threat?

Nurul Aznil said...

@maria & Noy => tu la. dulu ada isu dgn dia. tatau la if dia nak sabotage ke... tak sengaja ke... saja buat lawak menusuk jiwa ke...

shi3la said...

kire syokk arr dpt makan pree...*itewww jerk haku tau...*

MAKCIK REHAN said...

yzma you nk bagi hidden message kah itu??? sentap siot!

Hazlina Shahrel said...

sib baik tak ke ICU.. ahhaahahhaa

Noy said...

confront jer org mcm nie..

Related Posts with Thumbnails