Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, March 5, 2009

Pasal... Berita Sedih Lagi

Salam,

Dalam setengah jam tadi dapat SMS dari my cousin, Zafry berbunyi, "Salam semua. Sila sedekah alfatihah buat Aiman kerana dia baru saja kembali ke rahmatullah beberapa minit lalu. Alfatihah."

Ya Allah... sedihnya... Ni anak abang sepupu me, Abang Yus yang dok kat Taman Bolton. Aiman ni ada heart problem. Jantung dia terbalik. Zafry bgtau, Aiman ni tiba-tiba pengsan then darah kluar dari mulut. Rushed pi sepital selayang then...

Oh my god. Sedihnya... Aiman dah nak masuk 5 tahun rasanya. Dia tak berapa aktif macam budak lain, cepat semput. Tak bleh berpanas... Tapi pandai sangat... very-very well bahave.

Ingatkan dia dah OK... tak sangka Allah nak ambil dia secepat tu...

My Pak Lang n Mak Lang (parent Abang Yus) sedang dalam perjalanan dari Penang ke sini sekarang.

Innallilah dan Takziah buat keluarga Arwah Aiman.

8 comments:

mas said...

ala sedihnya...tp itu yg da ALLAH tentukn kn..sama2 kita doakn parents dia tabah n kuat semangat kn...aiman da bahagia di sana...

Nisa Shari said...

al-fatihah buat arwah

Noy said...

takziah..sedihnyer..semoga all parents who lost and losing their child will be granted with more patience..alfatihah...

ADOL said...

takziah kepada keluarga aiman...

adha said...

takziah untuk kuarga....

iena hamdi said...

taKZIAH ...AKAK TURUT TUMPANG SIMPATI..

zealvia said...

takziah....alfatihah

E.L.L.Y.N said...

al-fatihah.

salam takziah buat family aiman

Related Posts with Thumbnails