Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, February 17, 2009

Pasal... Piknik Thaipusam La Plak!

Salam,

7hb Feb...
Kehadiran: ZwanZwan, Me, Imran, Fauzie, Sarip & Fariza
Menu: Sate, Ayam BBQ, Hotdog, Tembikai Kuning & Merah, Jagung.
Gambar: ...


Sarip: Tukang bakar dan hidup api dan dirikan khemah


Fauzie: Model jemputan hari itu... tgk mukanya... licin kan? kui kui kui

Fauzie making himself useful... hehehe... kipas dik, kipas


Imran: Takut sejuk...

We all had no idea langsung, Imran ada anak!!!
Reunion syahdu pi Ulu Yam...


What with the face? Oh, visitors... 2 ekor kambing datang nak check kot kami buat BBQ daging Kambing ke... So far, kami lepas...


Me! ...

With my BS stories and perasan ANTM & Ala Miss World pose in the water...


Fariza... er tengah bertapa ke tu...?

Fariza & Sarip: Look happy together... Hold each other hand, never let go...
Cepat la Kawin oi! Rugi tangguh lelama...!!!


ZwanZwan...

With his SUPER-WEIRD moves and poses...

lepas mandi, kami naik ke Genting melalui jalan Ulu Yam.
Stop kat simpang 4 untuk makan durian.
Naik ke Awana untuk tea...
Then dinner nasi lemak antarabangsa kat Kopibeng kat Ampang Point...

6 comments:

kabussenja said...

wah Noi... ni la aktiviti hari mggu paling aku sukeeee.. bbq makan mandi, bbq makan mandi, bbq makan mandi...

aida said...

amboi pn aznie.. sempat piknik tu time thaipusam

Nisa Shari said...

wahh..what a gastronomic adventure yaa....! enjoy!

akutaktahu said...

lor...jd juga ke picninc ni?
kata kensel..lor....

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

tak suka la tgk gmbr2 mcm ni..jeles!!!

huhuhu..

p.s: gmbr pose dlm air tuh mcm Tyra Bank pose dlm air ler..hehehe

Nurul Aznil said...

akutaktahu: maaf la. last minit TERjadi plak.

adam: nak wat camner, awak sedang berkhidmat untuk membentuk generasi pelapis harapan bangsa, so tak bleh join la... mcm jugak trip pi pulau kapas 7 mac ni kan...
isk isk isk kesian asam :P

Related Posts with Thumbnails