Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, January 7, 2009

Pasal... Yang Nak Terbang Pergi

Salam,

Hari ni dengarnya sorang dear colleague of mine punya last day.
Esok sorang lagi...
Sedih weh. Mereka yang besh, peramah dan tak busuk pewot nak cabut dari opis ni.

Yang busuk-busuk-busuk (walaupun baru beli bunga kain + aromatic oil Teddy's Dream letak kat cubicle dia) pewot tak serambus plak!

To The Brown Eyes Honey... Good Luck in your life
(when ever you're ready, honey!)

To The Little Ustaz ... Gambattene!
Moga hijrah korang membawa 1001 kebaikan... amin...

3 comments:

MAMAMENCAH said...

sabar aznie. adat bekerja mcm tulah. mesti ada yg tak sebulu. mcm i dulu, dah ilang sabar tunggu dorang tak jugak merambus, i yg merambus dr situ..hahaha...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

mamamencah: hehehhehe... alhamdulillah... awak murah rezeki.. rezeki org sabar mmg murah...

tapi tatau la kalau saya ni sesabar anda... dgn citer kat opis, kat rumah lagi...

saya tabik spring 10 kali kat anda!!!

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

oh..terharunyer..

thanks 4 everythings and enythings..

p.s : next month ice skating nak??

Related Posts with Thumbnails