Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 19, 2009

Pasal... Tukar Tukar Tukar

Salam,

SOT bgtau me, Yzma dok b|tching about me to him Sabtu bebaru ni dan beberapa Sabtu lepas. Dok kata berapa me tak sepenuh hati buat kerja, dok lari keluar opis buat kerja utk department lain semua (sedangkan dia tau dan dah diberitau pasal kerja yang me kena buat utk corp services masa visit prince aritu)... tak termasuk cerita betapa dinginnya layanan yg me beri pada Yzma bila dia mai kat me.
(well... what kind of layanan does she aspect from all the sh|ts she put me through? Cotton candy?)

Maka SOT menasihatkan me, buat la surat. Me tanya Lady Boss, dia kata dia mmg nak pakai orang...

so... here we go... 1 surat coming right up!

2 comments:

zealvia said...

aznie...nak resign ke?

Mr.December said...

aznil nk tukar department

Related Posts with Thumbnails