Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, January 25, 2009

Pasal... Pingat

Salam,

Saya gemuk! Montel! Tembam...

Sejak berhenti sekolah, cara pemakanan saya tak berubah. Jumlah yang saya makan masih sama. Percayalah!

TAPI kerana dulu masa zaman sekolah saya aktif, maka semua makanan yang saya makan ditukarkan kepada tenaga.

Sekarang... semua makanan yang saya telan, ditukarkan menjadi lemak yang 3 kali ganda lebih pekat dan sukar diurai.

Tak percaya saya aktif dulu?
Meh tgk 2 gambar bawah ni. Saya jumpa bendalah ni semua masa buat spring clean kat rumah mak saya...

Dengan riak takburnya, saya Menunjukkan, kepada anda... koleksi pingat-pingat yang saya dapat dulu...

10 pingat. Acara 100m, 200m, 400m dan 4X100m. Acara wajib tiap tahun. Ni semua me kumpul masa kat Sekolah Menengah Raja Tun Uda, Bayan Lepas, Penang dari tahun 1992 - 1994.

Ni longgokan pingat dan piala. Bola jaring masa form 1 di Tun Uda.
Merentas desa dan 4X100m wakil Merlimau. Ni masa kat Sek Men Dang Anum, Merlimau, Melaka dari 1995 - 1996.

Nothing much la my pingat, cuma rasa nyesal skit sbb kat sekolah aktif giler, abih sekolah totally stop. Metabolisma badan dah set takat tu, bila xtvt berubah, metabolisma masih sama, tu yang saya bagai dipam-pam...

Same goes to ZwanZwan, olahragawan Sek Men Vokasional Rembau tahun 1996...

Inilah entry rintihan hati bekas-bekas atlet sekolah yang gemilang dulu... hahahahahah...

3 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

ermm...boleh caye ke nih??

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

oit! tak percaya ini budak.
ala, awak jeles pingat kiter banyak kan? sour grape :P

percayalah... terus terang biar terang terus ni...

adha said...

huwaaaaaaaaaaa atlit tu... caya la.. hehhehe

Related Posts with Thumbnails