Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, January 22, 2009

Pasal... Masak Tanpa Kasih Sayang

Salam,

Smlm gadoh ngan ZwanZwan. Pagi tadi ZwanZwan tegur pun me buat bodoh!
Keras pala saya ini! Bad bad Aznil!!!
Tapi sarapan tetap me sediakan.
Kiranya, gaduh-gaduh la, tugas as isteri kena jalan... cewah!

So masak la me nasi goreng style ZwanZwan suka.
Then masa lunch hour tadi makan... Ya Allah! Tak sedapnya!
I mean sungguh-sungguh-sungguh tak sedap!
Padan muka... kesian ZwanZwan makan nasi goreng tak sedap...

Maka, kesimpulannya... makanan yang dimasak tanpa kasih sayang... sangatlah tak sedap...

On the other hand... ni gambo me ngan geng komiti MEDIU yang tonggang-terbalik urus visit Prince Dr. Bandar tu...

Dari kiri: PSO, Shah, Ahmad, Kamal, Puan Laili, Awein & Mak Bulan; ME!

2 comments:

.c i k . j z . said...

yesh tatty.
siyes.
kalo masak tanpa perasaan,
konfem masakan tuh x berjiwa.

kalo masak tyme saket ati n benggang,hurm ke longkang la dish tuh nampak gayanye.

maria said...

wanita berselubung hitam.. :)

tatty, baguslah tatty, siap leh masak kalau time "gaduh". kira ok lah tu..
maria kalau gaduh.. maria tido aje.. hahah.. JAHAT kan :p

Related Posts with Thumbnails