Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, January 22, 2009

Pasal... Hasil Kecuaian

Salam,

Rasa down sgt. Sgt-sgt down pun tak down mcm ni.

Semuanya hasil kecuaian kerana kesombongan me tanak baca buku sebelum kelas, semasa kelas dan selepas kelas. harap markah tugasan yang tinggi jer!

Now, result exam lepas... pointer me turun kaw-kaw. Kaw-kaw kaw-kaw pun tak kaw mcm ni!

Kesimpulannya: Allah dah bagi otak pandai, bukan untuk duduk nganga depan TV melebarkan pungkoq! Allah bagi otak pandai supaya diasah jadi lagi pandai, tajam macam mata Kitana!

Padan Muka Nurul Aznil!!!
pic from http://www.health-in-action.org/node/310/print

4 comments:

Noy said...

tak pe lah tatty..cuba lagi..as i always adviced my students,be grateful of the 2nd chances given..study more smarter,k..all d best

Bimbo said...

azni blaja lagi eh? keje smbil blaja? u look very naive in the pic la..yg pakai tudung tu ..eheheh

maria said...

ala ciannye tatty...
:(
doa moga yg terbaik utk tatty k..

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

noy => always!

Bimbo => nampak jer. tapi sebenonyer HAVOC!

maria => makasih...

Related Posts with Thumbnails