Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, January 3, 2009

Pasal... Kuala Gandah Naik Gajah - Report Tertunggak

Salam...

Now saya bawakan repot-repot bergambar tertunggak...

Kuala Gandah Naik Gajah 25/12/2008 (tapi tak naik sebab hujan),
then dinner di Bagan Lalang...


How to go there?
Lalu kot hiway tol gombak tu... trus-trus-trus sampai exit Lancang. Keluar tol ada simpang 3, ambil kanan dan trus-trus-trus...


Posing masa baru sampai...


Bangunan pengurusan dan ada muzium kat belakang tu...


Sila dapatkan pas sticker untuk melayakkan anda tengok gajah.

Dalam 1 group, 3 orang jer yang bleh naik gajah...


Jalan-jalan, cari gajah!


Ni Abot, dari Johor

Er... ZwanZwan cuba menjadi gajah...?


Kak Ino & Farhan excited dapat sentuh gajah... I mean Abot...


Me tgh menurun sebelum sentuh gajah... Takut sih!

Kulit gajah tu lembut, macam bantal getah yang byk ada kat asrama sekolah tu, tapi bebulu dia kasar...
having kind of a mix feeling masa sentuh ga.. I mean Abot tu...


Xtvt malamnya...
Bagan Lalang...




ZwanZwan dengan muka terkejut dibuat-buat.
Naper, tak percaya ke Mak Mertua awak belanja makan ikan bakar?
Ala, macam tak biasa... :P


Orang ramai... Makanan... Ngap!!!

4 comments:

mrs hafiz said...

memberanikan diri gak pegang cik gajah tu ye?

kalu me.. ewww..ewww..
penakut giler..

Azimah@Melati said...

baju zwan zwan t-shirt merah tue familiar jek..leee satu ghumah ghupernya kami....

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

maria: mmg rasa geli weh! takut, cuak, geleman. semua ada... me rasa kalau dapat naik gajah tu, sure pengsan apa..? huhuhuuu..

azimah: looor, korang 1 geng boling ke? hehehhe... tapi ZwanZwan tak pi kan? dia ambik gambo tunang.. er Anum? ah gitu la...

mommy anis said...

syoknya...dah lama sgt plam nak pi sana...tunggu anis beso sket..leh sama2 naik gajah tu...

Related Posts with Thumbnails