Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, January 8, 2009

Pasal... Dapur Idaman

Salam,

Masa kat Mr. Herbal tu, ada 1 bahagian ni ada dapur... dengan kabinat, sink, hood, meja, kerusi... the whole thingy...

Demmm! That is my dream kitchen! Cuma perlu tukar warna hitam tu ke natural unfinish wood colour... and meja makan kayu kat tengah tu ditiadakan la... and I'm done!


5 comments:

MAMAMENCAH said...

Hehehe..apa tunggu lagi? kasi rewardlah kat diri sendiri, rembatlah set KC mcm tu!

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

setelah gmbr ni d crop..[kan??kan??]..baru lah nmpak really mcm kt umah sndiri..hehehe

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

mamamencah: dapur saya sekarang kecik! saya potong sayur, hubby basuh pinggan, penuh dapur kami. itu pun dapur utk masak tu kami dah ubah ke balkoni sekangkang kucing tu...

adam: ala awak ni, bikin spoil jer... biarlah saya berangan-angan. nak dpt ygreal entah bila tahun :P

Aan Andes said...

Wahh nice nice..me suka yg mcm ada bar table tu..so lepas2 masak konon2 hidang kat situ la :P

mrs hafiz said...

:) nice kan..
bila la nak dpt dapur idaman ni?

Related Posts with Thumbnails