Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, December 12, 2008

Pasal... Paintball

Salam...

Paintball datang lagi!!!

Propose location: Paintball @ Shah Alam Extreme Park
Propose date: 10/1/2009
Propose time:
Mula berkumpul 10am
Propose fees:
RM45
(Fees are inclusive 100 pallets + chest protector + marker + mask + makan + minum)

Terbuka untuk 20 orang saja (2 kumpulan, 10 each) any takers?

pic from: http://www.ody.ca

2 comments:

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi said...

waa...mcm menarik..

stkt ni on..takut tarikh tuh da tak de kt MEdiu..huhuhu

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

Ooooh! dah dpt kerja baru ye? sedihnya... me jugak terconggok kat sini...

tak kisah kalau budak kerja MEDIU lagi.. kalau nak join, ada masa, ada budget, JOIN jer!

i'm OPEN maaa...

Related Posts with Thumbnails