Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, December 23, 2008

Pasal... Angel In My Dream

Salam,

Me terjaga masa dengar orang baca Quran kat masjid sebelum Subuh...
Me tersenyum... rasa seronok... Kali terakhir Ewan muncul dalam mimpi adalah dalam 3-4 hari lepas dia pergi... Masa tu dia tak pakai baju atau seluar. Pakai pampers jer...
Then kami sedekah beberapa helai baju Ewan pada mereka yang sudi terima...

Then...
Sebelum subuh tadi... me mimpi Ewan duduk berlunjur (ala-ala Cleopatra duduk tu), pakai baju kemeja lengan pendek dan seluar pendek warna coklat. Dia pakai backpack warna hitam. Dia tengok me dan senyum trademark dia... dua tangan kat mulut. Senyum punyalah lebar sampai mata sepet sekali.


Oh god, that is the most beautiful dream ever...


Ewan senyum macam ni...

4 comments:

iena hamdi said...

salam takziah dear...

sabar banyak2 n tiap kali mimpi kan arwah... sedekah fatihah utk dia... Sekurang kurangnyer adik dah memang tahu yang arwah akan tunggu di pintu syurga...

relakan dia pergi ye sis...mungkin itu yang terbaik

adha said...

what a lovely dream.. aku da lama tak mimpikan hamiza.. rindu sgttttttttt

MAMAMENCAH said...

speechless. I am touched!

Azimah@Melati said...

sweet ewan.....

Related Posts with Thumbnails