Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, November 15, 2008

Pasal... Memasal

Salam,

Project Improving English in Rural School
Closing Ceremony in Istana Seri Menanti, Negeri Sembilan



Me depan meja makan sebelum majlis bermula


Me and my ex-Boss, Ms Pauline (she taught me a lot!)


Me, Ms Rozanne (Accounts manager CfBT), Tuan Haji (orang Istana) and Ms Pauline.


Majlis diserikan dengan persembahan Coral Speaking by pemenang tempat kedua pertandingan Coral Speaking peringkat Negeri Sembilan, Pelajar Sekolah St Aidan dengan tajuk persembahan mereka, 'Morning Blues'.


My Ex-Bos, Chris Bell tengah bagi report pencapaian guru-guru program PIERS


Tengku Naquiyuddin, Pemangku Yang DiPertua Besar Negeri Sembilan menyampaikan sijil kepada guru-guru yang tamat mengikuti program PIERS diperhatikan oleh Chris Bell. Ms Pauline dan Kartika sebagai pembawa sijil-sijil.


Tugas me... sampaikan hadiah kepada Chris Bell untuk diberikan kepada Tunku. Tapi cameraman pening tak snap plak gambo time tu. Demmm...


Bergambar kenang-kenangan sebelum balik...

Itulah antara xtvt yg berlangsung di Istana, selain xtvt makan-makan.
Ini mungkin kali penghabisan me pergi sana. I'm still honoured dijemput utk tolong CfBT dalam big event mcm ni.

7 comments:

MAMAMENCAH said...

Seri Menanti tu weyy... syiok arr...

mrs hafiz said...

grande!!

taknak balk ke co lama ke?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

mamamencah: ni istana yg biasa jer... ada satu bilik tu lagi grand... tapi jarang dibuka, me masuk pun sbb tersoset jo...

maria: niat dihati nak la jugak, tapi kalau gaji cam dulu, malas la... me masuk your company jer la, bleh? hehehhehe

WoOZP said...

cantik baju :D

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

woozp: cantik kan? adalah sorang mamat Macho tu tolong pilih dan beli baju ni masa dia pi Vietnam aritu...
He has GREAT taste I must say... :D

mrs hafiz said...

tatty, boleh aje.. masuk gomen, paler pun cam gomen la.. hahaha

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

mrs hafiz : gomen ke? ala, sijil me tak laku kat gomen...

Related Posts with Thumbnails