Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, October 14, 2008

Pasal... Dapat Award

Salam,

Dapat award dari encik Cikidong.
Makasih.
Tapi hidung me yg tersumbat ni buat me rasa malas nak fwd ke kengkawan. Maaf la...

Ni semua ZwanZwan punya pasal. Dia kata, "Mak demam. Nanti awak pula demam....". bertuah punya suami... now kan dah kena. tekak sakit, hidung tersumbat, suara garok.... Uuuuuu

1 comment:

mrs hafiz said...

moga cepat sembuh ya.. cian dia..

Related Posts with Thumbnails