Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 3, 2008

Pasal... Salah Satu Rahmat Bulan Ramadhan

السلام عليكم ورحمةالله وبركاته

Dear Staff,

As we are approaching the holy month of ramadhan, please be informed that as per the university previous practice, working office hours for the month of Ramadhan will be as follows:-

Staff

Working hours

Break (Mon – Thu)

Break (Friday)

Male

8.00 am to 4.30 pm

1.00 – 1.30 pm

1.00 – 2.30 pm

Female

8.00 am to 3.30 pm

1.00 – 1.30 pm

1.00 – 1.30 pm

Breaks shall include time to perform Zuhr or Jumaah prayer.....

Email dari HR opis me... :> :> :>
Memain ka? Hour hour dipendekkan selama sejam setengah...

Kui Kui Kui, jangan jelesss...

6 comments:

Aan Andes said...

Seriously 330??!?!

OMG bestnyaaa!!!!!!

Me abes kul 430. Tapi smalam kul 630 baru sampai T_T. Gila jem.

Kalau 3.30 confirm me sampai kul 4 lebih. Bestnyaaaaa...Uwaaaa jelesssssss

Mama & Aisyah said...

Aznie, best tol kan!
Sayer pon balik awal gak..tapi haram nk balik masak pong! Hahaha...

mrs hafiz said...

balik 330 makcik??
nak jelesss gak!

akutaktahu said...

ala...tak jeles pun
jap lg balik pun bole :p
apa??? baru jam 11pg...kuikuikuikui

siluman

Nieza Ishak said...

wahhhhhhhhhh 3.30ptg ???? boleh masak sedap2 hari2 ni ...

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

aan: aah serius! tak tipu.

mama mencah: me pun so far tak masak lagi utk ZwanZwan. masak utk sendiri adalah smlm, sbb tak posa :P

maria: balik awal, tapi yg kurengnye kalau pi 'bungalow' Ewan, panasnya agak melampau. sepet mata me yg sedia sepet ni.

siluman: lawak! :D

nieza: saya pemalas. balik bagi kucing makan, kemas litter box depa, tidooooo... sedaq-sedaq ZwanZwan dah balik rumah. baru mengelupur...

tapi hari ni, saya plan nak masak LAKSA lemak utk ZwanZwan yang dah lama mengidam itu... (moga lepas pekena laksa ni dia bleh beranak.. kot) hahahahahaha

Related Posts with Thumbnails