Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, September 4, 2008

Pasal... Lagu Pening

Salam...

Tak tau la kot ada yang macam me...
Disebabkan masa 1st trimesta me ngandung, ada byk masalah... morning sickness yang severe, spotting, bla bla bla... so me developed one kind of reaction kat certain songs yang kebetulan me dengar dan suka masa tu.

ada 2 lagu yang sekarang bila me dengar jer akan rasa pening.

1. Tengo La Camisa Negra by Juanes

2. kuroneko no tango by Minagawa Osamu

Pelik...

3 comments:

Aan Andes said...

Kuroneko no tango tu me sukaaaaaaa!!!

Kuroneko no tango! tango!

Hahaha comeiiiii sangat la tu tu.

Me kalau pening tak boleh dengar lagu langsung. Kena duk diam semua org :P

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

ni pening lain Aan.
Aaaaa, tunggu awak dah kawin nnt, bila 'dalam ada isi', then you'll know what kind of pening I'm bebel-ing here :P
kui kui kui

mrs hafiz said...

camne la hang leh dgr lagu ni tatty ms tu..

Related Posts with Thumbnails