Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 10, 2008

Pasal... Jellybeans

Salam...

Aritu ZwanZwan buka citer Ant Bully. Ada scene pasal jellybean, then ZwanZwan citer pasal Ewan dan jellybeans...

Kami beli jellybean kat Cold Storage. Then me masukkan dalam balang kecik, letak dalam keter. Satu hari tu Ewan merengek, boring la tu me tak borak dgn dia dalam keter masa ambil dia dari rumah MIL.

So me buka tutup balang, kepit jellybean tu kat my lips, dan cubit sikit pakai tangan kira (sbb tangan kanan pegang stering) dan sumbat dalam mulut Ewan. Dia diam... sedap, manissss kan...

Perjalanan dari rumah MIL ke rumah kami selalunya ambil masa dalam 5-8 minit, bergantung pada trafik. So selalunya 2 biji habis. Bila dah habis yang dalam mulut dia, dia jerit minta lagi...

Kerap sangat dia makan, sampai kalau dia dengar bunyi jellybean dalam balang yang digoncang dia akan luah puting dia dan mula jerit.

Bertuah punya budak...

Auwww Ewan, Ibu miss you oh so much...

1 comment:

mrs hafiz said...

hmm jellybeans, cheedaaap..!

Related Posts with Thumbnails