Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 9, 2015

Pasal... Sesat Di Hujung Jalan

Salam,

Tadi kena pi Puchong pulangkan stok event Sabtu lepas. Bawa keter putih legend tu.

Sampai trafik light pertama jem teruk. OK masih boleh tahan kepanasan. Then nampak rintik-rintik hujan. Adoi, Ai is mengelabah! Kereta kalau on aircon takut temperature naik. Nasib baik lepas lampu isyarat hijau, hujan stop.

5 minit on the road teringat depan ada toll. Duit seringgit-seringgit tadi semua kat opis. Ah sudah. Stop kat petrol station. Raba-raba beg jumpa RM5. Fuuuh lega.

Sampai sana dengan selamat dan pulangkan stok. Gerak balik dengan kelajuan tidak laju takut terlepas simpang.

Bayar toll dan increased laju. Nampak jalan yang selalu ambil masa kelaz kat Serdang dulu. Sekali tengok jalan tu tutup dan jadi tempat u-turn. Adoi la. Slow-slow bawa, masuk simpang Putra Height dan cari jalan patah balik. Luckly jumpa. Kali ni penuh confident bawa sampai rumah.

Sekian cerita sesat di hujung jalan saya.

1 comment:

AMIIZAA said...

salams

nasib tak sesat heheheh

Related Posts with Thumbnails