Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, November 20, 2014

Pasal... School Holiday

Salam,

10 tahun kawin, 5 kali ngandung, 3 kali beranak, barulah me bleh menikmati Cuti Sekolah.

Kali ni nak balik kampung sambil melawat sanak saudara. Selain makan makan dan makan. Cuma cuti ni, kos fuel, tol dan penginapan opis ZwanZwan bayar.
Rezeki... Alhamdulillah...

Ada sesapa nak pesan kuah rojak, jeruk, belacan bagai sila konteki Ahkak sebelum end of this week. Huhuhu...

Cameron Highlands - Done!

Melaka - Done!

Penang - here we come!!!

1 comment:

AMIIZAA said...

handsomenya abg....dah besar...:)

Related Posts with Thumbnails