Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, October 5, 2014

Pasal... Us On AidilAdha

Salam,

Kali ni beraya kat rumah mertua.
Ibu mertua ku sayang, Hjh Zuriah masak nasi dagang. Tak makan pun sbb diet, bleh? Nasib dia kat masjid, klu tidak mesti dia suruh me makan. Silap-silap siap cedukkan nasi. Bukan tak pernah dia buat gitu. Huhuhuhuhu... Dia risau menantu hantu dia ni pitam kot... hihihihi...

Selain tu ada lemang, rendang ayam dan daging. Kak Ipar 2 plak bawa keluar kek keju oreo sempena hari jadi anak perempuannya, kakak ipar 1 dan anak lelaki sulung kakak ipar 1. Meriah!!!

So, ni gambo family Ai dalam ke-havoc-kan tadi...
Semua tersandar kekenyangan. Elia tengah mengamuk atas lantai dekat Atuk dia, mengantuk lettew.

"Say teeth...!!!"

1 comment:

AMIIZAA said...

Selamat hari raya azni, lamanya tak baca entry blog shin❤️❤️❤️

Related Posts with Thumbnails