Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, May 14, 2014

Pasal... Minggu Pertama

Salam,

So, hari ni masuk hari ke-7 di 'Sampai Esok'. So far tak bz lagi sebab boss tak bagi kerja lagi.

Xtvt minggu pertama:
Hari 1- lepas small briefing kat Dayabumi, balik rumah tunggu mamat ni sebab dia tader transport nak ke HQ. Me offer diri la nak pick up dia kat Batu Tiga.

Sampai opis bla bla melangut. Sedar sedar dah 5:30. Balik...

Hari 2 - me disuruh boss ikut Currier pi delivery. Turun bawah pukul 8:30 then tolong mana patut. By 10:00 baru gerak. 149 item, 122 lokasi. By 6pm baru bleh balik lepas settle balancing bla bla...

Hari 3 - Berlalu dengan perlahan. Balik opis kemas rumah, masak. ZwanZwan sampai, makan, lepak naik keter then drop anak-anak kat rumah MIL. Kami pi LCCT, pi Hub Pos Malaysia. Bersesi soal jawap sampai 3 am then ambil bebudak dan balik.

Hari 4 - Tak masuk opis langsung. By noon dah sampai ILP buat apa yang patut untuk event malam tu. Bla bla balik pukul 10. First time drive sengsorang memalam dari tempat unfamiliar...

Hari 5 - Hari sangap. Melangut tunggu masa balik.

1 comment:

Hayani Mhd Nor said...

Assalamualaikum & salam perkenalan. Jemput singgah di http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info vitamin n supplement shaklee

Related Posts with Thumbnails