Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, March 18, 2014

Pasal... Nak Ke Tanak?

Salam,

Haritu kata nak privatekan blog. Sampai la ni nothing happen.
What happen?

Setelah mengharungi rintangan kental minggu lepas, me rasa tayah la nak private.
Sebab me rasa dan me harap my stalker tu insaf. Lagipun itu dosa lama zaman muda. Masa tengah marah serta keciwi...

"Awak tadak niat macam tu dah kan, kan? Kesian anak isteri awak. Depa ikhlas sayang awak tau".

So, buat masa la ni, me tak private. Namun email yang puan-puan hantar tu saya tetap simpan, incase tetiba nak kena block... 

*huh, gedik!

1 comment:

Sun Melon said...

jika diprivatekan harap saya ada dlm list yg boleh jengok blog akak. hehehe..

Related Posts with Thumbnails