Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, November 1, 2012

Pasal... Eiman Ariq & Sekolah

Salam,

Semalam, pergi survey sekolah untuk Eiman.
Dari satu ke satu last sekali jumpa jugak la sekolah yang kami nak, alhamdulillah~

Masa sampai tu kami nampak ada dalam 12 budak tengah praktis main kompang. Me kata kat ZwanZwan, "Esok-esok Eiman pun pandai la main kompang". Hehehheh

Jumpa Cikgu, borak, citer-citer, dia setuju jumpa Eiman minggu depan.
Dia nak buat pemerhatian dan penilaian dulu. Takut Eiman tak boleh sesuaikan diri. Ya saya faham.

So minggu depan untuk 2 hari, Eiman kena dok sekolah 8am - 12noon gitu. If dia cemerlang, boleh la sekolah. If not, lepak rumah Mama Ruby lagi la.

Tetiba rasa ada rama-rama dalam pewot bila teringat hal ni.
Macam terbayang jer Eiman in uniform dan beg galas kat belakang, kasut sekolah putih.
Betapa dia akan balik dari sekolah dengan bau masham, terus tido lepas mandi dan lunch.
Hahhahaha, imajinasi me sudah pergi terlalu jauh! Di-assess pun belum lagi, dah fikir aktiviti lepas sekolah. Hahhahaha



3 comments:

FamBlab said...

Nurul hantar kat mana?

Nurul Aznil said...

hihihih, cikgu tu kata jgn bgtau.
tapi dlm post lepas-lepas ada bgtau dah :P

yg pasti murah la! hahahahah

FamBlab said...

oooo.... igt kan tukar sekolah lain. sebab Rayn pun sekolah tu jugak.

Related Posts with Thumbnails