Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, September 6, 2012

Pasal... Susu, Pam & Bilik

Salam,

Update hal susu sempena Elia Amira nak masuk 7 bulan.


 Peti 400liter ni 3/4 penuh. Susu kat rumah MIL tak ambil lagi.
Coleman, Avent Manual dan botol OK Baby beserta beg ijo~

Bilik stor tempat mengepam dan solat

Dulu me ada kata, if penuh deep freezer BaPak BeSaQ tu, me nak stop mengepam, tapi rasa sayang plak... so, Avent Manual dan Coleman Box tetap jadi aksesori tambahan me kemana saja.

Alhamdulillah, lepas nego-nego dgn HR boss, me bleh guna bilik stor untuk pam susu. Solat pun takyah turun bawah ke B1. Solat dalam opis jer. Jimat masa.

1 comment:

Hanna said...

pergh!!terbaek!!!!

Related Posts with Thumbnails