Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 19, 2012

Pasal... EBM untuk Yasmin Saffiyah

Salam,

Now I'm officially a mother of 3 handsome boys and 2 pretty girls.
Oh yes~
Me dapat sorang lagi anak susuan, alhamdulillah.
Yasmin Saffiyah... D.O.B 2 Ogos 2012...
(Thanks for giving me the opportunity Nurul...)

Tapi now, I'm kicking myself sebab tak reti-reti nak snap gambo sekeping 2 tengah dukung anak. Apakah lupa ini Ahkak! Dengan Ilyas lupa, dengan Yasmin pun lupa...

Namun begitu, ni halwa mata...
EBM untuk Yasmin Saffiyah
Rajin Abang Eiman jaga bekas isi susu ni

Eiman dan Elia, dapat Adik baru :D
Semoga Allah murahkan rezeki anak-anak me semuanya... amin~

5 comments:

oli said...

hari tu sofea cakap ais krim susu, dia nak makan....hehehehehehe

MamaMaryam said...

Takpe.. Nanti kita amik gambar our big family :)

MamaMaryam said...

Harini dah pekena lagi seketoi eskrem susu... Tengkiyu bubu... Luv u.. Mmuahhhs!!!

Ina Hashim said...

moga Allah limpahkan rezeki buatmu jua sebagaimana byknya rezeki susu Aznil

SitiJay said...

Waahhh... one big happy family giteuw..... ngeeee...

Related Posts with Thumbnails