Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, August 3, 2012

Pasal... Me-Lipid (4)

Salam,

Me isytiharkan semalam hari punggah sebab terlanggar dengan sengaja.

Menu berbuka: Ikan kembung bakar cicah ayer asam, ayam bob (lagi), murtabak (gigih kopek letak tepi kulitnya). Air ribena tader rasa, warna jer
Late-night snack: Buah kedondong 12 biji (kecik jer pun, skin peeled) cicah sambal kicap pedas, nenas madu sejorong. Pukul 1am me bangun sbb rasa lapaq sgt-sgt dan dalam separuh sedar bihun bakso Eiman habis me santap! Then me telan lagi tepung talam labu (terbaek!)
Sahur: Ayam Bob (lagi dan lagi), Ikan kembong bakar, air kurma dan buah tin

Start mengigil lepas pam susu tengah malam. Tido then terjaga sbb rasa lapaq.
Penghasilan susu me drop. Selalu by this time 2 kali perah kat opis dapat at least 18oz... 2 hari ni dapat dalam 11-13oz jer... Maybe sebab me tak banyak minum dan makan buah macam selalu.

Takpa, kita cuba lagi.

No comments:

Related Posts with Thumbnails