Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, August 6, 2012

Pasal... Me-Lipid 1 Week

Salam,

Bermula hari Selasa 31 July dengan 70kg.
Now selepas 7 hari, berat me adalah 65kg.

Please bear yang me makan tak pantang sgt...
Milk producing does expedite the drop...
So now, me dah reach my target...

4 comments:

Lenny said...

congrats nurulll!!! sekejap kannn??? and not so hard ponnn... you go girll!

::alifdalmim:: said...

susu tu rasa apa ea??

Lenny said...

meh nak tolong jawap.. susu tuh rasa vanilla... ada rasa mcm horlicks skit pon ada.. horlicks yg kurang manis....

sedapppp! hehehheheh

Nurul Aznil said...

Adam : berbanding jenama lain, seriusly Alpha Lipid ni rasanya sedap! Yang best tu bleh bancuh dengan ais. Ada jugak me letak ice cube feeling-feeling ice blended gitu...

Related Posts with Thumbnails