Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, August 15, 2012

Pasal... Mana Pintu Ku?

Salam,

21 Julai lepas, kekami pi Houz Depot.
Pi tempah pintu aluminium bi-fold. 
Seronok gedik nak raya.
Sekali depa kata, lepas raya baru dapat. Pasrah...

OK la. Dah book, bayar semua. Depa kata nanti orang ukur akan tepon utk arrange bila depa nak mai rumah ukur pintu. 
Tunggu punya tunggu, dah 25 hari, hapah pun tak ada.
Ahad lepas, kekami pi sana tanya apa cerita? Budak Marina ni kata, "Isnin ni saya call supplier."
So hari ni dah Rabu, me call tanya, apa cerita, "Nanti saya call supplier." "Eh bukan ke patutnya hari Isnin lepas awak call?". "tader kak, diaorang kita kena call beritahu."

Me malas nak argue. Kalau nak fire, boleh jer, tapi MALAS.
Jumaat ni, me akan kacau depa lagi. IF jawapan sama, me akan naik suara KOMPOM!
Kalau ikutkan sebulan. Since raya patutnya DAPAT PINTU tu lepas raya. Ni jangankan pintu, orang tepon nak bgtau nak mai rumah pun belum.

Takpe, lepas raya tak ada lagi, mampus la kena serang Houz Depot ni.
Buat keja memain.
If tau slow, lembab macam ni, baik me tempah kat kedai dalam Tesco Shah Alam tu. Mahal RM20 jer tapi by 1 month, siap!

Pintu gini elok, tak makan space. Tapi for my case, dia MAKAN HATI :|

1 comment:

Sun Melon said...

salam kak, brapa harga kat sana pintu lipat ni, kat sini kami pi tnya rm450. katanya kilang kat JB 1 & only.

Related Posts with Thumbnails