Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, July 31, 2012

Pasal... PmAyBoXb?!!!


Salam,

Arini hari ke-2 training tak training kat PDI. Belajar sistem PABX dan MYOB. Then belajar cara nak jawap tepon... er.....

Akak trainer jenis 'akulah yang terhebat'. Cakap mau menang sentiasa disamping volume kuat.
Me rasa part cara jawap phone tu, mcm tak sesuai jer... whatever la, janji arini bleh balik awal :P


NOTA-PISANG-KAKI: hari pertama me-Lipid
sahur: ayam kfc seju-kejung, coleslaw dan buah tin
last meal: ayam kfc, coconut shake, mee sup, nasi dan sambal ayam, kuih sago

3 comments:

Akma Azlin said...

Salam, hi. Selamat berpuasa. Training tu kat mn ye.

Jemput singgah my blog. Visit Korea 2012.

Akma Azlin said...

Salam, hi. Selamat berpuasa.

Jemput singgah my blog. Visit Korea 2012.

Qhaifa Nur said...

pernah ikuti kursus kat MPC pasai jawap tepon jugak....tapi tak dipraktikkan ha..ha...

sedapnya menu first posa.......

Related Posts with Thumbnails